De allereerste post…

2 Februari, 2017 – “Ok, hier zijn we dan… de allereerste post op onze nieuwe blog van Jolisto Studios. Bij Jolisto maken we biografieën van uw mooiste momenten en creëren een uniek naslagwerk voor de komende generaties. Dat doen we omdat we een passie hebben voor verhalen en vertellen.

Met deze blog willen we jullie alvast aansporen om te vertellen en te schrijven. Op onze blog publiceren we regelmatig waargebeurde verhalen van de ‘gewone’ man. Leuke, spannende, aangrijpende, meeslepende, droevige en grappige verhalen die een blijvende indruk hebben gemaakt op de vertellers en die de moeite waard zijn om te delen.

Het publiceren van de ingestuurde verhalen gebeurt steeds volledig anoniem, tenzij de verteller uitdrukkelijk vraagt om de naam erbij te vermelden, dan doen we dat uiteraard. Alle inzendingen worden met de grootste vertrouwelijkheid behandeld.

Enige voorwaarde voor publicatie op deze blog is dat de verhalen uit het leven gegrepen en waargebeurd zijn. Hallucinaties onder invloed van drank of verdovende middelen à la “ik herinner me nog die tijd dat we op roze olifantjes rondvlogen” komen niet in aanmerking voor publicatie op onze blog.

Laat u ook niet afschrikken als u een verhaal te vertellen heeft, het gaat ons op deze blog om het verhaal, niet om het schrijven zonder fouten of literaire hoogstandjes. Maak u dan ook geen zorgen indien u onzeker bent over uw schrijfkunsten, onze redactie haalt indien nodig met veel plezier de kleine taalfauwtjes 😉 uit uw teksten voor ze gepubliceerd worden. Het gaat ons om het verhaal en het vertellen, dus kruip in de pen en vertel, vertel, vertel!!

Dus indien jullie verhalen hebben die te mooi, pakkend of aangrijpend zijn om niet te delen, aarzel niet en stuur ze naar blog@jolisto.com en we publiceren ze op deze blog.

We wensen jullie alvast veel leesplezier.”

Frank Dolmans
Oprichter Jolisto Studios
“Iedereen heeft een verhaal!”
www.jolisto.com